Lidt om mig selv​

​Jeg er født i 1947, og startede med at gå på jagt som ca. 10 årig. Jeg har jaget i det meste af Europa, og desuden i Namibia og Australien


Jeg dyrker stort set alle jagtformer, både med riffel og hagl.

Jeg er hundemand, og jeg har været schweisshundefører. i mange år.

Sammen med det jagtlige, arbejder jeg med ledelsesrådgivning og bestyrelsesarbejde. For det meste arbejder jeg hjemmefra, og driver min forretning alene.

Som ethvert seriøst rejsebureau, er jeg medlem af Rejsegarantifonden. De fordele dette giver for kunderne, kan du se på: www.rejsegarantifonden.dk

Endvidere er jeg medlem af Danske Jagtrejse Arrangører DJA, som arbejder for at gøre Jagtrejser til en bedre og mere sikker oplevelse.

Se evt.: www.dja.dk

​Jagtrejser

​Som et lille enkeltmands foretagende, skal mine priser ligge under de priser de store bureauer normalt tager, desuden skal den personlige service være i top. Lave omkostninger skal sikre en beskeden avance, men det kræver, at kunderne kommer igen og anbefaler mig til andre.

Det kræver gode samarbejdspartnere som har samme indstilling, og en ordentlig service og rådgivning fra mig.

Derfor kan du komme ud for, at der er arrangementer, som jeg ikke vil binde an med, fordi jeg vurderer at chancen for at indfri dine forventninger er for lille.


Min forretning er også baseret på at kunderne i et vist omfang er selvhjulpne. I Polen forventer jeg at du selv kan finde frem til reviret, når du har fået en god kørselsvejledning og flyrejse til Namibia må du selv bestille eller købe hos det rejsebureau eller flyselskab, som jeg kan anbefale dig.

Normalt anbefales, at du tegner en rejseforsikring og en afbestillingsforsikring, jeg kan rådgive dig om dette, men du må selv tegne dem.

Min telefon er (næsten) altid åben, og jeg vil gøre alt for at løse evt. problemer så hurtigt som muligt.

Malver Jagtrejser​​

Elverodvej 57 - 5462 Morud​​

Tlf: 65 96 44 40 / 20 70 42 02​​